Datele dumneavoastră personale introduse pentru a crea un cont client, pentru a efectua o comandă sau pentru abonarea la newsletter sunt păstrate în siguranță pentru a facilita comenzi și comunicări ulterioare, pentru a consulta comenzile anterioare etc. În cazul în care veți primi informații sau promoții pe adresa de email folosită la înregistrare, veți avea de fiecare data opțiunea de dezabonare la finalul mesajului electronic. Dacă nu doriți aceste lucruri vă rugăm să ne contactați și în acest caz vom lua măsurile necesare.

Informațiile pe care le colectăm nu vor fi divulgate niciunui alt terț, cu excepția cazului în care acest lucru este prevăzut de lege. Datele colectate și procesate sunt doar cele de care avem nevoie pentru buna funcționare a serviciului, a relației magazin online și client, ceea ce include și comunicare de informații in ambele sensuri.

Datele cu caracter personal vor fi șterse după o perioadă nedefinită de inactivitate a clientului.

Dacă doriți să verificați, să modificați sau să ștergeți datele dumneavoastră cu caracter personal stocate in platforma modic.ro, puteți trimite un mesaj aici sau folosind acest link: https://modic.ro/contact.

Precizați clar în mesaj natura solicitării dumneavoastră (verificare, modificare sau ștergere a datelor cu caracter personal introduse în platforma modic.ro)

Urmariti-ne pe Facebook